Butikkgulv

Våre gulv er med på å gi kundene dine en unik handleopplevelse i en butikk de gjerne kommer tilbake til.

Egnende gulv til butikker

Når du driver butikk er det viktig at dine kunder har et godt inntrykk av lokalene. Butikkgulvet skal passe til butikkens øvrige profil, og skal skape en mer innbydende butikk. Det er i tillegg viktig at gulvet er slitesterkt, enkelt å holde rent og krever lite vedlikehold.

Våre designgulv er som skapt til bruk i butikklokaler. Vi skreddersyr gulvene etter dine ønsker og behov. Gulvene kan leveres i mange forskjellige fargenyanser, og gjerne med innslag av sand eller flakes.

Til butikklokaler anbefaler vi i hovedsak beleggsystemer i epoxy eller polyretan. Dette er hardføre gulv, og tåler mange år med kundetrafikk. Gulvene er i tillegg enkle å holde rene, noe som gjør at deres kunder får et godt inntrykk av butikklokalene, også på dager med snø og slaps.

Både epoxy og polyretan er løsninger er raske å legge slik at du ikke vil gå glipp av noen inntjening i forbindelse med legging av nytt gulv.

Vi har i en årrekke levert gulv til butikker i Østfold og hele Østlandet. Vi skal være behjelpelige med å finne den beste løsningen til nettopp din butikk.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om butikkgulv.