Storkjøkken, hoteller og restauranter

Storkjøkken stiller store krav til gulvet. Søl av vann, fett og matrester er dagligdags, og det er viktig at dette ikke skader gulvet. I tillegg er dette en arbeidsplass hvor folk er stående eller gående store deler av arbeidstiden, og det er derfor viktig at gulvet også er behagelig å gå på.

De beste storkjøkkengulvene

Vi i Solberg Gulv Industribelegg AS har gulvene som oppfyller kravene som stilles. Til bruk i storkjøkken, hotell og restaurant er det først og fremst beleggsystemer av epoxy og akryl vi anbefaler.

Epoxy er hardført samtidig som det er lett å rengjøre.. Epoxy er med andre ord en slitesterk og hygienisk løsning som er som skapt for bruk i storkjøkken. Epoxy gir en blank overflate og et estetisk godt utseende.

Polyuretan er en har et tilsvarende utseende som epoxy, men er beregnet for områder hvor underlaget er i bevegelse eller det er fare for rissdannelser. Polyuretanbelegget er sklisikkert som standard. Gulvbelegget kan leveres med antibakterielle egenskaper som oppfyller strenge krav til hygiene og kvalitet.

Den største delen av vår kundebase befinner seg i Østfold og på Østlandet. Sammen finner vi den beste løsningen for våre kunder.

Ta kontakt med oss for informasjon om gulv til ditt storkjøkken, hotell eller restaurant.