Offentlige miljøer

Gulvet spiller en viktig rolle når det gjelder utformingen av et rom, og hvilket inntrykk rommets brukere sitter igjen med. Ved å utnytte gulvet til å reflektere den øvrige profilen til din bedrift eller organisasjon, vil besøkende, ansatte og andre brukere få en bedre hverdag.

Skreddersydde gulv til offentlige miljøer

Det er viktig å tenkte på hvem det er som skal bruke rommet, og til hvilken hensikt. Alt dette er med på å bestemme hva slags gulv man bør legge i offentlige miljøer.

For at du skal få det gulvet som passer best til tiltenkt bruk, skreddersyr vi våre løsninger til deg. Vi har en rekke designgulv som passer de aller fleste offentlige miljø. Våre systemer finnes med ulik sklisikring og hardførhet.

Kristalina er et fargerikt system som passer godt der man ønsker et moderne uttrykk. Om man ønsker å bringe naturen inn, er Rustik gulvet for deg. Dette gulvet kan legges med naturstein, marmor eller farget stein. Et slitesterkt gulv som også er dekorativt er terrazzo. Terrazzogulv kommer i mange farger og nyanser

Vi har i en årrekke leverte gulv til offentlige miljøer på Østlandet, og har opparbeidet oss meget god kunnskap om hva slags gulv som kreves i ulike miljøer. Sammen skal vi finne den beste løsningen for deg.

Ta kontakt for mer informasjon om gulv i offentlige miljøer