Gulv i private boliger

Stadig flere privatpersoner er ute etter et slitesterkt gulv med moderne uttrykk hjemme hos seg selv, og det er særlig epoxy som de siste årene har blitt meget populært.

Epoxy i private boliger

Mye av grunnen til at flere velger epoxygulv, er epoxyens gode slitestyrke, og det enkle renholdet. Et gulv i epoxy gir et industrielt uttrykk, og kan være både blankt og matt. Beleggets unike egenskaper gjør det godt egnet i hele boligen, også på badet og i kjøkkenet. Vi leverer epoxy i flere farger, og du kan velge om du vil ha et ensfarget gulv, eller et gulv med innslag av flere nyanser. Vi nevner for eksempel gulvsystemene Terrazzo og Kristalina er meget dekorative med sine innslag av flakes.

Epoxygulv er særlig populært i nye funkisboliger hvor lys og rene linjer er viktige elementer, men epoxys moderne uttrykk er også ettertraktet i eldre boliger, hvor man ofte ønsker å leke seg litt med ulike stiler og kontrasten mellom det klassiske og det moderne.

Epoxy i garasje og bod

Epoxy er særlig godt egnet i garasjen og boden, hvor påkjenningene gjerne er tøffere enn ellers i huset. Epoxy er resistent mot en lang rekke kjemikalier, og tar ikke skade av veisalt og malingssøl. Vi har lagt epoxygulv hos en rekke privatkunder i Østfold og Østlandet for øvrig.

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om gulv til din bolig.