Epoxy

Epoxy er herdeplast med meget gode mekaniske egenskaper og god vedheft til tre, betong, stål og stein. Vi kan levere epoxy løsemiddelfritt eller vannbasert.

Anvendelig og slitesterkt

Epoxy er meget anvendelig, og har flere bruksområder:

Man kan bruke epoxy som slitasjelag, i liming, og ved sprekkinjeksjon, vanntetting, kjemikaliebeskyttelse og coating. Denne herdeplastener meget hardfør, samtidig som det er lett å rengjøre. Dette gjør epoxy til en slitesterk og hygienisk løsning, som er meget godt egnet som industrigulv og lagergulv, i bilverksteder, hoteller, storkjøkken og renseanlegg.

Epoxy består av en base som blandes med en herder umiddelbart før malingen skal påføres. Epoxyens kjemiske sammensetning gjør materialet ekstremt sterkt når komponentene herdes

Påføring av epoxy

Før malingen påføres må underlaget være tørt og rent. Vi sørger for å slipe eller påføre grunning på underlaget, og vi tetter eventuelle sprekker med epoxysparkelmasse. Det er viktig å være effektiv når komponentene er blandet. Man har normalt rundt to timer på seg før blandingen herdes, så her jobbes det effektivt. Vi har lang erfaring med epoxygulv og sørger for at du får et gulv som er tøft og slitesterkt, samtidig som det ser bra ut.

Epoxy gir en flott blank overflate, og vi har erfart at også blir mer og mer populært som gulvbelegg i moderne hjem. Vi leverer og påfører epoxy til kunder over hele Østlandet.

Ta kontakt med oss om du har noen spørsmål angående epoxygulv.