Polyuretan

Polyuretan er et spennende materiale som kan lages elastisk, fleksibelt og kjemikaliestabilt. Bruksområder inkluderer parkeringshus, belegg og sprekkoverbyggende membran til blant annet industrigulv og balkonger.

Fleksibel løsning

Polyuretan er en meget fleksibel løsning. Polyuretan har tilsvarende utseende som epoxybelegg, men er bedre egnet i områder hvor underlaget er i bevegelse eller det fare for rissdannelser. Belegget har en sklisikker overflate, men kan også legges som glatt overflate der det måtte være ønskelig.

Polyuretans anvendelse

Polyuretan er anvendelig på en rekke områder, men særlig der underlaget kan være i bevegelse. Underlaget håndterer store belastninger og tung trafikk, noe som gjør underlaget særlig godt egnet for blant annet parkeringshus.

Gulvbelegget kan leveres med antibakterielle egenskaper som oppfyller næringsmiddelindustriens strenge krav til hygiene og kvalitet. Belegget er lett å både rengjøre og vedlikeholde, noe som gjør det egnet til bruk i for eksempel storkjøkken og næringsmiddelindustrien.

Vi i Solberg Gulv Industribelegg AS har lang erfaring med polyuretan og har bred kompetanse på både forbehandling og påføring av belegg. Vi tilpasser gulvløsningene etter dine behov, slik at du får et gul som er skreddersydd for deg.

Ta kontakt med oss om du har noen spørsmål om polyuretan. Vi hjelper deg gjerne.