Gulvsparkling

Vi avretter og sparkler alle typer betonggulv med kvalitetsprodukter fra Hey`di AS. Benytter både pumper samt pumpebil. For industri, skoler, lagergulv, privat og offentlig sektor.

Avretter og sparkler betonggulv

Gulvlegger som utfører sparkling og avretting av betonggulv for næringseiendom, offentlig sektor og private husstander. 

Med erfarne gulventreprenører og kvalitetsprodukter fra Hey’di kan vi garantere et solid resultat. Utfører legging av betonggulv, og tilbyr vedlikeholdsavtaler i etterkant.

 

Gulvavretting og sparkling av betonggulv


Vi utfører hele jobben når du skal legge betonggulv. Sparkling og avretting, benytter flytsparkling for et effektivt resultat av høy kvalitet. Skal du sparkle gulv, kontakt oss. Vi har lang erfaring, og sørger for et kvalitetssikret resultat. Gjennomfører sparkling og avretting av betonggulv, for næringsliv, privat og offentlig sektor. Høy kapasitet, utfører oppdrag i alle størrelsesordner.

 

Kvalitetsprodukter fra Hey’di  


Vi benytter kvalitetsprodukter fra Heydi AS når vi skal legge betonggulv. Firma er en norgesledende leverandør av svanemerkede produkter til gulventreprenører. Produkter av høy kvalitet, kombinert med dyktige gulvleggere, sørger for et solid resultat ved sparkling og avretting av betonggulv.

God teknikk, gir bra resultat

For et tilfredstillende sluttresultat, er det avgjørende med riktig teknikk for sparkling og etterbehandling. Høydemarkører er viktig å sette opp, for å sikre et jevnt og fint underlag. Så spres flytsparkling utover underlaget, av erfarne gulventreprenører. På små flater, kan massenes legges ut manuelt. På store flater for næringsliv og offentlige aktører, benyttes pumper og pumpebil.

 

Legger betonggulv fra A til Å 

Vi bistår gjennom hele prosessen, når du skal legge betonggulv. Våre erfarne medarbeidere bistår med planlegging og løsning, prissetting, fylling, avretting og sparkling. Tilbyr også vedlikehold som vask og sliping av betonggulv i etterkant. En gulventreprenør som er totalleverandør ved legging av betonggulv. Høy kvalitet, effektive løsninger og konkurransedyktige priser.  

 

Typiske kunder

Vi har et bredt spekter av ulike kunder for sparkling og avretting av gulv. Typiske kunder kan være skoler, barnehager, sykehus, bedriftslokaler, lagergulv, butikker, kjøpesenter og sportsstadium. Vi har lang erfaring, med å tilpasse oss de ulike kundenes behov. 

 

Andre tjenester:  Polering og vask av gulv   Sliping av betonggulv 

Avretting og sparkling

Våre erfarne medarbeidere sørger for et solid resultat, ved legging av betonggulv. Benytter pumper og pumpebil for et raskt og kvalitetssikret resultat. Fyller på med flytsparkling, så avrettes underlaget etter korrekte standarder. Trygge og effektive løsninger for næringsliv, private boliger og offentlig sektor. Utfører store og små oppdrag, innen sparkling og avretting av betong gulv. 

Gulvsparkling Oslo, og resten av landet

 

Solberg Gulv og Designbelegg AS utfører sparkling og avretting av betonggulv for det meste på Østlandet. Da særskilt områdene Fredrikstad, Moss, Oslo, Drammen, Lillestrøm og Sarpsborg. Men vi utfører oppdrag over hele landet. Bistår både med å legge og vedlikeholde betonggulv. Utfører gulvlegging i alle størrelsesordner. Kontakt for informasjon, eller pristilbud.