Sliping og polering av betonggulv

Det er ikke alltid det er nødvendig eller ønskelig å legge et nytt gulvbelegg over et betongunderlag. Ofte kan det slitte betonggulvet bli meget flott eller litt sliping og polering.

Slitesterkt resultat

Det er ikke alltid det er nødvendig eller ønskelig å legge et nytt gulvbelegg over et betongunderlag. Ofte kan det slitte betonggulvet bli meget flott eller litt sliping og polering. Ved betongsliping kan betongen bli et vakkert gulv uten at det er nødvendig å legge på belegg. Gulvet slipes ned til et gulv med homogen overflate eller høyglans. Dette gir et slitesterkt resultat som er lett å holde rent

Denne behandlingen av gulvet setter også en stopper for helsefarlig betongstøv som kan slite på varer og utstyr. Fugefrie og polerte betonggulv gir et mye bedre arbeidsmiljø for de ansatte, og et bedre inntrykk for kundene. Vi har utstyr og nødvendig kunnskap om dette og står klare til å hjelpe deg. Slipemaskiner og produkter kommer fra Scanmineral og Scanmaskin AB.

Vi har lang erfaring med sliping og bolering av betonggulv. De aller fleste av våre kunder befinner seg i Østfold og på Østlandet for øvrig.

Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål rundt sliping og polering av betonggulv.