Solberg Gulv & Industribelegg AS

Designgulv

Våre designgulv kombinerer farger, struktur, funksjonalitet og design på en ypperlig måte. Designgulvene våre er gulvbelegg basert på herdeplast.

 
Mange typer designgulv

Gulvene våre kan leveres i forskjellige fargenyanser, og med innslag av sand eller flakes. 

Om du ønsker en glitrende gulvfinish som fremstår som moderne og ny, kan vi for eksempel anbefale gulvet Kristalina. 

Rustik er en gulvtype som er designet med tanke på å bringe naturen inn. Gulvet kan legges med naturstein, marmor eller farget stein, og danner et dekorativt steinteppe. 

Ønsker du et gulv som krever lite vedlikehold og er meget slitesterkt, samtidig som det er dekorativt, anbefaler vi terrazzogulv. Terrazzogulv kommer i en lang rekke farger og nyanser, og vi kan være behjelpelige med å finne akkurat den nyansen er ute etter. 

Om du er et ute etter et gulv med et klassisk og eksklusivt preg, er naturstein eller marmor et sikkert valg. Dette er slitesterke og meget vakre gulv, som beholder sitt særpreg og uttrykk i mange år.

 

Funksjonelle og vakre gulv

Et gulv skal først og fremst være funksjonelt. Med dette mener vi at gulvet skal være slitesterkt, hygienisk, lett å rengjøre og kunne tåle alle aktuelle belastninger der gulvet er lagt. Men et gulv kan også være et designelement i seg selv. Med våre designgulv sikrer du at dine lokaler skiller seg fra konkurrentenes, og gir dine kunder og samarbeidspartnere et unikt førsteinntrykk.

 
 
Gjør en avtale

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om våre designgulv.