Solberg Gulv & Industribelegg AS

Industrigulv

Vi leverer industrigulv av høy kvalitet og som garantert er slitesterkt. 

Typer industrigulv

Vi har ulike type industribelegg, som innehar unike egenskaper. Ulike typer av næringsvirksomhet, krever underlag tilpasset behov. Noen trenger gulv med ekstra høy sliteevne, mens andre trenger industrigulv, med ekstra belastningsevne. Vi har industribelegg, tilpasset de ulike kunders behov. 

Epoxy gulv

Epoxy er herdeplast med meget gode mekaniske egenskaper

Akryl gulv

Akryl er herdeplast med meget gode mekaniske, kjemiske

Polyuretan

Polyuretan er et spennende materiale som kan lages elastisk

Designgulv

Våre designgulv kombinerer farger, struktur, funksjonalitet

Vinylester

Vinylester er en hardplast som gir god beskyttelse mot nedbryting

Gjør en avtale

Kontakt oss for rådgivning. Vi hjelper deg å finne det underlaget, som passer dine preferanser. Våre erfarne entreprenører bistår med rådgivning, planlegging og koordinering, ved legging av industrigulv. Vi er gulvlegger fra A til Å, og bistår gjennom hele prosessen.

Industribelegg for alle typer bransjer

Solberg Gulv Industribelegg AS leverer industrigulv, til alle type bedrifter og næringer. Det inkluderer bilverksted, oppdrettsanlegg, fjøs, lager, renseanlegg, butikker, kjøpesenter, parkeringsplasser og store industriplasser, Vi leverer også gulvløsninger for offentlig sektor, og private husholdninger. Høy fleksibilitet og tilpasningsevne er en av våre styrker, vi finner den beste gulvløsningen for ditt behov.

Industrigulv og nedslagsfelt

Vi utfører de fleste oppdragene på det sentrale Østlandet. Fra Fredrikstad i øst, til Skien i sør. Har spesielt mange oppdrag rundt områdene Oslo, Drammen, Moss og Fredrikstad. Men vi utfører legging av industrigulv, og andre type gulvbelegg over hele landet. Høy kapasitet, utfører oppdrag i alle størrelsesordner, for industri, offentlig sektor og private.

Industrigulv tilpasset behov

Solberg Gulv Industribelegg AS har industrigulv, tilpasset alle type bedrifter og næringsvirksomheter. Behovene i industrien varierer, når man skal legge gulvbelegg, Noen bedrifter har behov for gulv som tåler særskilt belastning, mens for andre er graden av slitestyrke, førende for valg av type industrigulv. Faktorer som sklisikkerhet, farge og rengjøring er også viktig for valg av gulvbelegg. Våre erfarne gulventreprenører har lang erfaring, og finner de beste løsningene, tilpasset dine behov. Vi har flere typer industri gulv med ulike type egenskaper. Bistår med rådgivning, slik at gulvløsningen blir optimalt tilpasset ditt behov. Kontakt for priser, befaring eller mer informasjon. 

Industrigulvbelegg fra A til Å

Solberg Gulv Industribelegg AS er totalleverandør, ved legging av industrigulv. Vi bistår med rådgivning og planlegging i forkant, samt klargjøring, koordinering og legging av gulv, Tilbyr også oppgradering og vedlikeholdsavtaler i etterkant. Total entreprenør ved legging av gulv for industri og næring. En trygg og solid prosess, gir det beste resultatet. Det får du garantert hos oss i Solberg Gulv.