Solberg Gulv & Industribelegg AS

Gulvsparkling

glo-screed-floor-application-03_16-9
Avretter og sparkler betonggulv

Gulvlegger som utfører sparkling og avretting av betonggulv for næringseiendom, offentlig og privat sektor. Med erfarne gulventreprenører og kvalitetsprodukter fra kan vi garantere et solid resultat. 

Kvalitetsprodukter fra Maipei

Vi benytter kvalitetsprodukter fra Maipei AS til de fleste av våre oppdrag. Firmat er en ledende leverandør av svanemerkede produkter til gulventreprenører. Produkter av høy kvalitet, kombinert med dyktige gulvleggere, sørger for et solid resultat ved sparkling og avretting av betonggulv.

Våre tjenester

Vi avretter og sparkler alle typer betonggulv med kvalitetsprodukter fra Maipei. Benytter både pumper samt pumpebil. For industri, skoler, lagergulv, privat og offentlig sektor.

 

God teknikk, gir bra resultat

For et tilfredstillende sluttresultat, er det avgjørende med riktig teknikk for sparkling og etterbehandling. Høydemarkører er viktig å sette opp, for å sikre et jevnt og fint underlag. Så spres flytsparkling utover underlaget, av erfarne gulventreprenører. På små flater, kan massenes legges ut manuelt. På store flater for næringsliv og offentlige aktører, benyttes pumper og pumpebil.

Legger betonggulv fra A til Å

Vi bistår gjennom hele prosessen, når du skal legge betonggulv. Våre erfarne medarbeidere bistår med planlegging og løsning, prissetting, fylling, avretting og sparkling. Tilbyr også vedlikehold som vask og sliping av betonggulv i etterkant. En gulventreprenør som er totalleverandør ved legging av betonggulv. Høy kvalitet, effektive løsninger og konkurransedyktige priser.

Typiske kunder

Vi har et bredt spekter av ulike kunder for sparkling og avretting av gulv. Typiske kunder kan være skoler, barnehager, sykehus, bedriftslokaler, lagergulv, butikker, kjøpesenter og sportsstadium. Vi har lang erfaring, med å tilpasse oss de ulike kundenes behov. Andre tjenester: Polering og vask av gulv Sliping av betonggulv

Avretting og sparkling

Våre erfarne medarbeidere sørger for et solid resultat, ved legging av betonggulv. Benytter pumper og pumpebil for et raskt og kvalitetssikret resultat. Fyller på med flytsparkling, så avrettes underlaget etter korrekte standarder. Trygge og effektive løsninger for næringsliv, private boliger og offentlig sektor. Utfører store og små oppdrag, innen sparkling og avretting av betong gulv.

Make Appointment

Gulvsparkling i Oslo, og resten av landet

Solberg Gulv Industribelegg AS utfører sparkling og avretting av betonggulv for det meste på Østlandet. Da særskilt områdene Fredrikstad, Moss, Oslo, Drammen, Lillestrøm og Sarpsborg. Men vi utfører oppdrag over hele landet. Bistår både med å legge og vedlikeholde betonggulv. Utfører gulvlegging i alle størrelsesordner. Kontakt for informasjon, eller pristilbud.

 

Vask og polering

Vask, rens og polering av beleggsystemer

Sliping av betonggulv

Det er ikke alltid det er nødvendig eller ønskelig å legge et nytt gulvbelegg