Industrigulv

Leverer industrigulv av høy kvalitet, for næringsvirksomhet og private. Industri gulvbelegg med høy slitestyrke, og belastningsevne.

 

 

Kontakt oss

Industrigulv tilpasset behov

Solberg Gulv og Industribelegg AS har industrigulv, tilpasset alle type bedrifter og næringsvirksomheter. Behovene i industrien varierer, når man skal legge gulvbelegg, Noen bedrifter har behov for gulv som tåler særskilt belastning, mens for andre er graden av slitestyrke, førende for valg av type industrigulv. Faktorer som sklisikkerhet, farge og rengjøring er også viktig for valg av gulvbelegg. Våre erfarne gulventreprenører har lang erfaring, og finner de beste løsningene, tilpasset dine behov. Vi har flere typer industri gulv med ulike type egenskaper. Bistår med rådgivning, slik at gulvløsningen blir optimalt tilpasset ditt behov. Kontakt for priser, befaring eller mer informasjon. 

Typer industrigulv

Vi har ulike type industribelegg, som innehar unike egenskaper. Ulike typer av næringsvirksomhet, krever underlag tilpasset behov. Noen trenger gulv med ekstra høy sliteevne, mens andre trenger industrigulv, med ekstra belastningsevne. Vi har industribelegg, tilpasset de ulike kunders behov. 

 Type gulvløsninger vi leverer:  Epoxy gulv  Akryl gulv  Polyuretan  Designgulv  Polyurea  Vinylester

Kontakt oss for rådgivning. Vi hjelper deg å finne det underlaget, som passer dine preferanser. Våre erfarne entreprenører bistår med rådgivning, planlegging og koordinering, ved legging av industrigulv. Vi er gulvlegger fra A til Å, og bistår gjennom hele prosessen. 

Industribelegg for alle typer bransjer

Solberg Gulv og Industribelegg AS leverer industrigulv, til alle type bedrifter og næringer. Det inkluderer bilverksted, oppdrettsanlegg, fjøs, lager, renseanlegg, butikker, kjøpesenter, parkeringsplasser og store industriplasser, Vi leverer også gulvløsninger for offentlig sektor, og private husholdninger. Høy fleksibilitet og tilpasningsevne er en av våre styrker, vi finner den beste gulvløsningen for ditt behov.

 

Industrigulvbelegg fra A til Å 

Solberg Gulv og Industribelegg AS er totalleverandør, ved legging av industrigulv. Vi bistår med rådgivning og planlegging i forkant, samt klargjøring, koordinering og legging av gulv, Tilbyr også oppgradering og vedlikeholdsavtaler i etterkant. Total entreprenør ved legging av gulv for industri og næring. En trygg og solid prosess, gir det beste resultatet. Det får du garantert hos oss i Solberg Gulv. 

 

Industrigulv og nedslagsfelt

Vi utfører de fleste oppdragene på det sentrale Østlandet. Fra Fredrikstad i øst, til Skien i sør. Har spesielt mange oppdrag rundt områdene Oslo, Drammen, Moss og Fredrikstad. Men vi utfører legging av industrigulv, og andre type gulvbelegg over hele landet. Høy kapasitet, utfører oppdrag i alle størrelsesordner, for industri, offentlig sektor og private.

 

Gå til:    Hjem   Tjenester   Bransje    Forbehandling   Referanser