Gulvlegging og vedlikehold

Solberg Gulv og Industribelegg AS er totalleverandør ved legging av betonggulv for industri, næringsliv, privat og offentlig sektor. Utfører også vedlikehold og oppgradering av eksisterende gulvbelegg. 

Gå til:    Sparkling og avretting   Vask og polering   Sliping 

Kontakt for priser på gulvlegging, vedlikeholdsavtaler eller for mer informasjon om våre gulvløsninger.

Totalleverandør ved gulvlegging

Solberggulv og Industribelegg AS bistår med en rekke tjenester innen gulvløsninger og gulvbelegg. Gulvlegging for industri og næringsliv, er en av våre spesialfelt. Det er omfattende prosjekter, som krever god planlegging. Vi bistår med løsningsforslag og planlegging, koordinering og gulvlegging, samt vedlikehold i etterkant. Utfører fylling, sparkling og avretting av betonggulv, vask og rens av beleggsystemer, og sliping av betonggulv. Gulventreprenør som er totalleverandør for legging av betonggulv.  Våre dyktige medarbeidere utfører jobben fra A til Å når man skal legge nytt gulvbelegg, eller pusse opp eksisterende gulv.

Hele Østlandet, og resten av Norge

Vi bistår med gulvløsninger og oppgraderinger for en rekke bransjer. Inkludert industri, hoteller, storkjøkken, offentlige miljøer, P - hus, garasjeanlegg og til private husstander. Utfører desidert flest oppdrag på det sentrale Østlandet, i og rundt byene Fredrikstad, Oslo, Sandefjord, Tønsberg, Drammen, Hønefoss og Lillestrøm. Men utfører gulvlegging i hele Norge. Kontakt oss for mer informasjon.

Gulvløsninger:  Epoxy gulv  Akryl gulv  Polyuretan  Designgulv  Polyurea  Vinylester